Utlämning av ny utrustning från Telia

Nedan följer information kring utlämningen av ny utrustning från Telia.

Viktig information om Bredband, TV & Telefoni samt utdelning av ny utrustning

Nu ingår Telia Bredband 500/500, Tv & Streaming Lagom och Telefoni i ditt boende. Du betalar inget extra utan det ingår i den avgift du betalar till föreningen varje månad.

Har du frågor om tjänsterna som ingår i paketet eller behöver hjälp med att komma igång med dina nya tjänster så hittar du information på telia.se/komigang eller genom att ringa Telia på 020-20 20 70.

OBSERVERA att den nya utrustningen ni nu kvitterar ut tillhör föreningen och lånas ut till medlem/bostaden – ni får alltså inte ta med utrustningen om ni flyttar.

Den gamla utrustningen kan ni antigen behålla eller själva lämna in till återvinning. Vi vill poängtera att elektronik inte under några omständigheter får lämnas i våra soprum.

Övrig viktig information från Telia:

Om du har exakt samma tjänster från Telia idag som numera kommer ingå i ditt boende så kommer du inte längre bli fakturerad för dessa. Tjänster som inte ingår i nya kollektiva avtalet som du tidigare själv har tecknat fortsätter du att betala som vanligt för. Det kan hända att du får fakturor för perioder som sträcker sig efter det datum då dina tjänster blev uppgraderade.

Det är viktigt att du betalar de fakturor som du får från Telia, beloppet kommer de justera på din slutfaktura. Eventuell återbetalning från Telia kommer du få via ett utbetalningskort eller till ett anmält autogirokonto. Om du har frågor kring detta så ber vi dig kontakta Telia på telefonnummer 020-20 20 70.

Ett exempel är om du tidigare tecknat 100/100 mb/s från Telia så kommer den tjänsten att avslutas per automatik då du nu får 500/500 mb/s genom föreningens kollektiva avtal.

Utlämningen:

För att säkerställa en smidig hantering så kommer styrelsen att dela ut den nya utrustningen från Telia. Utrustningen kommer att finnas tillgänglig för utlämning i passagen/källarförrådet intill hissen på Blåklockevägen 9. Ni kommer dit genom att gå genom garaget då ingen nyckel behövs då B9 även fungerar som nödutgång.

Se nedan angivna datum när vi är på plats. Om du inte kan hämta ut utrustningen vid de angivna datumen, kommer vi att återkomma senare med ett nytt tillfälle.

När du hämtar ut utrustningen kommer vi att be om att få se legitimation för att säkerställa att det är bostadsinnehavaren som hämtar utrustningen. Vi kommer även att be om din signatur.

Om du hyr din bostad i andrahand så vill vi att du har en fullmakt från bostadsrättsägaren som ger dig rätt att kvittera ut utrustningen. Fullmakt finns att hämta på vår hemsida (allegarden.bostadsratterna.se) och tas med ifylld och signerad.

Tillfälle 1: tisdag den 11/4, klockan 19:00-20:00

Tillfälle 2: torsdag den 13/4, klockan 19:00-20:00

Vänliga hälsningar,
Styrelsen, BRF Allégårde

Filer